Carrosserie werk

Wij kunnen alle gebruikelijke carrosseriewerkzaamheden uitvoeren, waaronder complete bodemvernieuwing, montage schuifdaken, reparatie van carrosserie delen en montage van cabriokappen.

Motorrevisie

Ook bij motorproblemen en voor motoronderhoud kunt u bij ons terecht. Zelfs complete revisie van motoren word door ons deskundig verzorgt. Uw klassieke motor kan dan weer jaren vooruit.

Schadeafwikkeling

Schadeherstel aan uw klassieker is echt specialistenwerk. Gewone garages zijn niet gewend om te werken met de materialen en de techniek waar een klassieker uit opgebouwd is, vaak mist men de expertise en simpelweg de gereedschappen om uw klassieker weer als nieuw te maken. Daarom verzorgen wij de complete schadeafwikkeling van uw klassieker op professionele wijze en brengen wij uw klassieker weer in de oorspronkelijke staat.

RDW klaarmaken

Veel inkoop van onze klassiekers gebeurt in het buitenland, dat doen we al jaren. Na het transport maken we de wagens klaar voor keuring bij het RDW. De complete afwikkeling van dit traject kunnen wij eventueel ook voor u verzorgen

Restauratie van Klassieke Mercedessen

Restauratie van klassieke Mercedessen is onze specialisatie

Wij hebben jarenlange ervaring met klassieke Mercedessen. Wij staan staan voor kwaliteit met opgestroopte mouwen. In overleg met u kunnen wij precies realiseren wat u voor ogen heeft.

Onderhoud en Reparatie

Zoals u in het overzicht heeft kunnen lezen kunnen wij alle werkzaamheden aan uw klassieker uitvoeren. Alle onderhoud, zowel motorisch, structureel als cosmetisch, kunnen wij voor u uitvoeren.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale beleving te bieden.

nl_NLDutch